Blodanalyse

blodanalyse

NÅ HAR DU MULIGHET TIL Å SE HVORDAN DET STÅR TIL PÅ INNSIDEN!

Ny teknologi gir oss nå mulighet til å se kroppen på en helt unik måte. En blodanalyse vil avsløre hvordan det står til på innsiden og høyst sannsynlig gi den motivasjon du trenger for å skape et godt miljø for cellene dine.

FOKUS PÅ SYRE/BASE-BALANSEN I KROPPEN VIL KUNNE TA HELSE OG YTELSE TIL ET HØYERE NIVÅ!

Jeg tar tre-fire dråper blod fra fingertuppen din og legger disse under et spesialmikroskop som forstørrer flere tusen ganger. En test tas av levende blod og en av tørket blod. Svært mye informasjon om deg er lagret i disse bloddråpene. Faktisk inneholder alle cellene i kroppen den samme informasjonen. Den har alltid ligget der, men vi har ikke hatt teknologi eller kunnskap nok til å lese den før nå.

Du sitter sammen med meg og på en PC-skjerm ser du alt som rører seg inni blodet ditt. Dette er ikke noe du behøver å ”tro på”, du ser det. Er det runde fine celler, eller klumper de seg? Er det bakterier, sopp eller parasitter der? Vil du i tilfelle beholde dem eller bli kvitt dem? Alt er opp til deg! Ut fra hva vi ser gir jeg deg råd og tips om hva du kan gjøre.

TA ANSVAR FOR EGEN HELSE!

En konsultasjon varer halvannen til to timer og koster 1600 kroner.
Ved de neste konsultasjonene reduseres prisen til 950 og deretter til 600 kroner. Disse er av kortere varighet, og gir deg god mulighet til å kontrollere og holde din helsemessige utvikling under kontroll.
Dette er priser som gjelder ved mitt kontor på Vestnes

TIMEBESTILLING
Telefon 92689302, 71180799
e-post: synsiv@mimer.no

Jeg tar analyser andre steder i landet også: Ta kontakt om du ønsker jeg skal komme til ditt sted.

Andre mikroskopister som jeg kan anbefale:
Cathrine Stjern, 46924841, cstjern@getmail.no  Trondheim
Kirsten Setsaas, 98239625, k-setsaas@hotmail.com  Trondheim
Reidun Bøhn, 45618000, reidunbohn@gmail.com  Aremark (Østfold)